Περιεχόμενα Τουρκικής Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥΡΚΙΚΑ - TWITTER Τουρκικά - Pinterest LEARN TURKISH
ΤΟΥΡΚΙΚΑΕπιλογές

Τουρκική Γλώσσα

Η Τουρκική γλώσσα διαφέρει πολύ από την Ελληνική και τις λατινογενείς γλώσσες στη γραμματική, στη σύνταξη και στο λεξιλόγιο. Ανήκει στις αλταϊκές γλώσσες και είναι η επίσημη γλώσσα της Τουρκίας, ενώ ομιλείται και σε πολλές άλλες χώρες.  

Γλωσσικά Περιεχόμενα

Τα θέματα που αναπτύσσονται σε αυτή την ενότητα περιλαμβάνουν: Βασικές γνώσεις για την τουρκική γλώσσα, με το αλφάβητο και τους αριθμούς, χρήσιμους κανόνες, χρηστικές πληροφορίες όπως π.χ. για τη χρήση του τουρκικού πληκτρολογίου, κουίζ γνώσεων πάνω στην εξέλιξη της τουρκικής γλώσσας, κατηγορίες λεξιλογίου με ασκήσεις αντιστοίχισης και ορθογραφίας, χρήσιμες προτάσεις με ήχο για πληθώρα καθημερινών καταστάσεων, παζλ προτάσεων, θέματα κλειδιά της γλώσσας όπως η ημερομηνία και η ώρα.
Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία για ζωντανή εξάσκηση με ζωντανή παρακολούθηση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, επιλεγμένων βίντεο με τουρκικούς υπότιτλους, ανάγνωση εφημερίδων και των τελευταίων ειδήσεων κλπ.
Σε ειδικό αφιέρωμα μπορείτε να διαβάσετε τους λόγους για τους οποίους αξίζει κάποιος να μάθει τουρκικά.
Τέλος υπάρχουν ενότητες για δωρεάν τοποθέτηση αγγελιών από δασκάλους της τουρκικής γλώσσας, παλαιά θέματα εξετάσεων και αφιερώματα σε βιβλία Τουρκικής.